Ο συνδυασμός τζίντζερ με ροδάκινο κάνει την δροστιστική σου πρόταση ακόμη πιο προκλητική. Ένα επιδόρπιο ιδανικό για το καλοκαίρι που τα βαριά γλυκά σε φουσκώνουν και σου χαλούν τη διάθεση.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 φλιτζάνι νερό
- 1 φλιτζάνι ζάχαρη
- 3 κ. Σούπας χυμό λεμόνι
- ¼ κ. Γλυκού τριμμένο τζίντερ
- 450 γρ. φέτες ροδάκινο (κατεψυγμένες ή κονσέρβα, πολύ καλά στραγγισμένες)
- Φρέσκες φέτες ροδάκινο για το σερβίρισμα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε μια μέτρια κατσαρόλα βάλε το νερό, τη ζάχαρη, το χυμό λεμονιού και το τζίντζερ. Μόλις πάρει βράση απομάκρυνέ το από τη φωτιά.
- Πρόσθεσε τις φέτες του ροδάκινου. Άφησέ το περίπου μισή ώρα να ψιλολιώσουν τα ροδάκινα και να κρυώσει.
- Βάλε λίγο λίγο το μείγμα σε μπλέντερ και χτύπησέ το μέχρι να ομογενοποιηθεί.
- Βάλτο σε ένα τάπερ με καπάκι και μετά στην κατάψυξη για να παγώσει 3 με 4 ώρες.
- Πριν το σερβίρεις, σπάστο με ένα πιρούνι για να γίνει κομματάκια και σέρβιρέ το με φρέσκες φέτες ροδάκινου.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ