Είναι ακατανίκητη. Μπορείς να φας ένα ολόκληρο βάζο σε μία μέρα… Η πραλίνα φουντουκιού είναι η πιο γλυκιά πάστα που θα συνοδεύσει τον καφέ σου κάθε πρωί!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 4-5 κ.σ. κακάο σε σκόνη
- 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
- 100 γρ. κουβερτούρα
- 50 γρ. μαργαρίνη
- 2 κ.σ. ζάχαρη άχνη
- 1 φλιτζάνι τριμμένο φουντούκι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Βάλε τη μαργαρίνη με την κουβερτούρα σπασμένη σε κομμάτια σε μπεν μαρί να λιώσουν
- Σε ένα μπολ βάλε το ζαχαρούχο, το κακάο, την ζάχαρη άχνη και χτύπησε καλά να γίνουν ένα
- Άφησε την κουβερτούρα να κρυώσει λίγο και πρόσθεσέ τη στα υπόλοιπα υλικά
- Ανακάτεψε καλά και πρόσθεσε και το τριμμένο φουντούκι συνεχίζοντας το χτύπημα να γίνει ένα μείγμα
- Συντήρησε στο ψυγείο σε γυάλινο δοχείο που κλείνει καλά
Tip
Μένουν στο μαχαίρι που αλείφεις τη κρέμα φουντουκιού μαύρες κηλίδες; Κάνε κλικ εδώ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ