Ένα ελαφρύ cheesecake από τη χώρα των Βάσκων που θα λατρέψεις.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 180 γρ. ζάχαρη
- 650 γρ. τυρί κρέμα
- 6 αβγά
- 400 ml κρέμα γάλακτος
- 30 γρ. αλεύρι
- 1 κουτ. του γλυκού χυμός λεμονιού
Τρόπος Μαγειρέματος
- Αρχικά, προθερμαίνεις το φούρνο σου στους 200 βαθμούς C.
- Σε ένα μίξερ, σε μέτρια ταχύτητα, χτυπάς το τυρί κρέμα και τη ζάχαρη, μέχρι το μείγμα σου να αφρατέψει. Προσθέτεις σταδιακά τα αβγά και το εκχύλισμα λεμονιού, μέχρι να δέσει το τελικό σου μείγμα.
- Σε ένα μεγάλο μπολ, αναμειγνύεις το αλεύρι και τη κρέμα γάλακτος. Ανακατεύεις μέχρι να δέσουν.
- Μεταφέρεις το μείγμα του μπολ στο μείγμα του μίξερ. Χτυπάς και δένεις το τελικό σου μείγμα.
- Ντύνεις μία στρογγυλή φόρμα κέικ με δύο λαδόκολλες και περιχύνεις το μείγμα για το cheesecake.
- Ψήνεις σε προθερμασμένο φούρνο για 50 λεπτά και μοιράζεις σε μερίδες.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ