Ναι, καλά διαβάζεις! Το βουτυρώδες αβοκάντο αναμειγνύεται με την αγαπημένη και πάντα γλυκιά σοκολάτα και δημιουργούν μία μους σοκολάτας με βελούδινη υφή και πλούσια γεύση.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 μεγάλα αβοκάντο, πολύ καλά καθαρισμένα και κομμένα
- 4 κουτ. της σούπας μέλι
- 1 κουτ. του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
- 50 γρ. κακάο
- ξηροί καρποί (για το σερβίρισμα)
Τρόπος Μαγειρέματος
- Αρχικά, σε ένα μπλέντερ ή κουζινομηχανή, προσθέτεις το καθαρισμένο αβοκάντο και αρχίζεις να το χτυπάς σε μέτρια ένταση, μέχρι τη στιγμή που θα λιώσει τελείως.
- Προσθέτεις το κακάο, το μέλι και τη βανίλια και αρχίζεις να χτυπάς ξανά, μέχρι το μείγμα σου αποκτήσει την υφή που θέλεις.
- Μοιράζεις σε ποτήρια, προσθέτεις μερικούς ξηρούς καρπούς, τοποθετείς στο ψυγείο για 1 ώρα και απολαμβάνεις.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ