Γιατί, η σωστή μους δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 200 γρ. μαύρη σοκολάτα
- 6 αβγά
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε μία μπεν μαρί, λιώνεις τη σοκολάτα, μέχρι να αποκτήσει το μείγμα σου ομοιογενή μορφή.
- Σε ένα μικρό μπολ με έναν αναδευτήρα, χτυπάς τους κρόκους των αβγών.
- Σε ένα δεύτερο μπολ, χτυπάς τα ασπράδια.
- Προσθέτεις τη λιωμένη σοκολάτα στο μπολ με τους κρόκους, ανακατεύεις και στη συνέχεια προσθέτεις τα ασπράδια.
- Σκεπάζεις το μπολ με μία μεμβράνη και το μεταφέρεις στο ψυγείο για τουλάχιστον 2,5 ώρες.
- Μοιράζεις σε βαζάκια και απολαμβάνεις!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ