Το καλοκαίρι μπήκε και αυτές οι γρανίτες δεν μπορούν να λείπουν από την κατάψυξη σου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1/4 του φλιτζανιού γάλα καρύδας
- 1 3/4 φλιτζάνια ώριμο μάνγκο κομμένο σε κομματάκια
- 1/4 του φλιτζανιού ζάχαρη
- 2 κουτ. της σούπας μέλι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Αρχικά, λιώνεις το μάνγκο στο μπλέντερ με 1/4 φλιτζάνι γάλα καρύδας και το αφήνεις στην άκρη.
- Σε ένα μεσαίο μπολ, συνδυάζεις το υπόλοιπο γάλα καρύδας και το μέλι.
- Χωρίζεις το μείγμα μάνγκο σε 10 θήκες για γρανίτες.
- Τοποθετείς τις θήκες στην κατάψυξη και άφησέ τα για 5 έως 6 ώρες.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ