Η γρανίτα είναι αυτό το light γλυκό που θες τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Σήμερα, της δίνουμε γεύση από το φρουκτώδες ροδάκινο!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 4 μεγάλα ροδάκινα, πολτοποιημένα
- 2 κουτ. της σούπας μέλι
- 350 γρ. γιαούρτι χωρίς λιπαρά
- 2 κουτ. της σούπας χυμός λεμονιού
Τρόπος Μαγειρέματος
- Αρχικά, καθαρίζεις τα ροδάκινα και αφαιρείς τα κουκούτσια.
- Σε ένα μπλέντερ ή μία κουζινομηχανή, χτυπάς τα ροδάκινα, το γιαούρτι, το χυμό λεμονιού, το μέλι και το νερό.
- Μόλις το μείγμα σου δέσει, γεμίζεις τις θήκες με αυτό.
- Μόλις αποκτήσουν σχήμα, τα αφήνεις να παγώσουν στην κατάψυξη για τρεις ώρες. Προσθέτεις τα ξυλάκια και αφήνεις στην κατάψυξη για 1 ώρα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ