Τα μάφιν είναι τέλεια για πρωϊνό, σνακ στο γραφείο αλλά και το σχολείο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1.2 φλ. αλεύρι αμυγδάλου
- 1 φλ. αλεύρι βρόμης
- 3 αβγά
- 2 κ.σ. μέλι
- ¼ φλ. ελαιόλαδο
- 1/2 φλ. μήλο τριμμένο
- κανέλα σε σκόνη
- 1 κ.γλ. μαγειρική σόδα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθερμαίνεις τον φούρνο στους 180 βαθμούς
- Σε ένα μπολ ρίχνεις τα αβγά, το ελαιόλαδο και το μέλι και τα χτυπάς καλά με το μίξερ χεριού
- Προσθέτεις το αλεύρι βρόμης, το αλεύρι αμυγδάλου, τη μαγειρική σόδα και την κανέλα και συνεχίζεις το χτύπημα
- Ρίχνεις το τριμμένο μήλο και ανακατεύεις μέχρι να ενσωματωθεί
-
Γεμίζεις με το μείγμα τις θήκες για μάφιν και τα ψήνεις για 20 περίπου λεπτά μέχρι να φουσκώσουν.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ