Τα μάφιν είναι τέλεια για πρωϊνό, σνακ στο γραφείο αλλά και το σχολείο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1.2 φλ. αλεύρι αμυγδάλου
- 1 φλ. αλεύρι βρόμης
- 3 αβγά
- 2 κ.σ. μέλι
- ¼ φλ. ελαιόλαδο
- 1/2 φλ. μήλο τριμμένο
- κανέλα σε σκόνη
- 1 κ.γλ. μαγειρική σόδα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθερμαίνεις τον φούρνο στους 180 βαθμούς
- Σε ένα μπολ ρίχνεις τα αβγά, το ελαιόλαδο και το μέλι και τα χτυπάς καλά με το μίξερ χεριού
- Προσθέτεις το αλεύρι βρόμης, το αλεύρι αμυγδάλου, τη μαγειρική σόδα και την κανέλα και συνεχίζεις το χτύπημα
- Ρίχνεις το τριμμένο μήλο και ανακατεύεις μέχρι να ενσωματωθεί
-
Γεμίζεις με το μείγμα τις θήκες για μάφιν και τα ψήνεις για 20 περίπου λεπτά μέχρι να φουσκώσουν.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ