Αν δεν μπορείς να αντισταθείς στη σοκολάτα αλλά θες να προσέξεις και τη γραμμή σου, τότε αυτή η μους είναι για σένα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 αβοκάντο, ξεφλουδισμένα και κομμένα
- 3 κουτ. της σούπας γιαούρτι
- 1/2 φλιτζάνι κακάο, χωρίς ζάχαρη
- 1/4 του φλιτζανιού μέλι
- 1/2 φλ. γάλα αμυγδάλου
- 2 κουτ. του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
- Μια πρέζα αλάτι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Αρχικά, καθαρίζεις τα αβοκάντο σου και τα μεταφέρεις στη βάση ενός μπλέντερ. Προσθέτεις το κακάο και ομογενοποιείς σε μέτρια ένταση. Σταδιακά, ρίχνεις το γάλα αμυγδάλου και το γιαούρτι. Ενώνεις. Ολοκληρώνεις τη διαδικασία με το εκχύλισμα βανίλιας και το μέλι.
- Μόλις το μείγμα σου “δέσει”, το μεταφέρεις σε μπολάκια. Τοποθετείς στο ψυγείο για μία ώρα.
- Σερβίρεις με λίγο γιαούρτι από πάνω.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ