Η κλασικά αγαπημένη μους σοκολάτας αποκτά σχήμα καρδιάς και γίνεται το ιδανικό γλυκό για να γιορτάσεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1/3 φλιτζανιού κακάο
- 1/4 φλιτζανιού μαργαρίνη
- 2 φλιτζάνια γάλα αμυγδάλου
- 1/4 φλιτζανιού σπόροι chia
- 1 κουτ. του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
Τρόπος Μαγειρέματος
- Αρχικά, θρυμματίζεις το κακάο σε πολύ μικρά κομμάτια, μέχρι να διαλυθεί.
- Σε ένα μπολ, αναμειγνύεις όλα τα υλικά και ανακατεύεις πολύ καλά, μέχρι να προκύψει ένα ομοιογενές μείγμα.
- Καλύπτεις το μπολ σε μία μεμβράνη και βάζεις το μπολ στο ψυγείο για 3-4 ώρες.
- Μόλις αφαιρέσεις το μπολ από το ψυγείο, προσθέτεις το περιεχόμενο του σε ένα μπλέντερ. Χτυπάς σε μέτρια ένταση, μέχρι να δημιουργηθεί η κρεμώδης υφή που γνωρίζεις.
- Τοποθετείς τη μους σου σε κουπάτ καρδιάς. Αφαιρείς με πολλή προσοχή και απολαμβάνεις μαζί με το αγόρι σου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ