Coikies πρέπει να υπάρχουν πάντα στο σπίτι μιας και είναι τέλεια για σνακ στο γραφείο και το σχολείο. Σήμερα θα φτιάξεις τα πιο νόστιμα με ινδική καρύδα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 125 γρ. βούτυρο λιωμένο
- 1/2 κούπα καστανή ζάχαρη
- 1 αυγό
- 2 κ.σ. μέλι
- 1 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1/2 κ.γλ. μαγειρική σόδα
- 2 κούπες ινδοκάρυδο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ρίχνεις σε ένα μπολ το βούτυρο, τη ζάχαρη, το μέλι και το αυγό και τα χτυπάς καλά με το σύρμα
- Προσθέτεις το αλεύρι και τη σόδα και συνεχίζεις το ανακάτεμα μέχρι να ομογενοποιηθούν
- Ρίχνεις το ινδοκάρυδο και συνεχίζεις το ανακάτεμα
- Σκεπάζεις το μπολ με διάφανη μεμβράνη και το βάζεις στο ψυγείο για μισή περίπου ώρα
- Προθερμαίνεις τον φούρνο στους 180 βαθμούς στον αέρα
- Απλώνεις σε ένα ταψί λαδόκολλα
- Πλάθεις τα μπισκότα και τα τοποθετείς το ένα δίπλα στο άλλο στο ταψί
- Τα ψήνεις για 10 λεπτά
- Τα βάζεις σε μια πιατέλα και τα αφήνεις να κρυώσουν πριν τα τυλίξεις με διάφανη μεμβράνη.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ