Η εποχή του χαλβά ξεκινά! Αν σου αρέσει η γεύση του αλλά δεν θες να χαλάσεις τη σιλουέτα σου, μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις ως βασικό υλικό για τα πιο νόστιμα τρουφάκια.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1/4 του φλιτζανιού ταχίνι
- 1/4 του φλιτζανιού λιωμένη σοκολάτα
- 1/2 φλιτζάνι τριμμένο αμύγδαλο
- 2/3 του φλιτζανιού χουρμάδες
- 1 κουτ. της σούπας σπόροι chia
- 2 κουτ. της σούπας τριμμένη καρύδα
- 2 κουτ. της σούπας σουσάμι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Αρχικά, σε έναν επεξεργαστή τροφίμων χτυπάς τους χουρμάδες μέχρι να λιώσουν. Προσθέτεις το ταχίνι, το τριμμένο αμύγδαλο, το κακάο και τους σπόρους chia.
- Μόλις το μείγμα σου ομογενοποιηθεί, παίρνεις με ένα κουτάλι και σχηματίζεις μικρές μπάλες πάνω σε ένα ταψί με λαδόκολλα.
- Σε δύο μικρά διαφορετικά μπολάκια, αδειάζεις την τριμμένη καρύδα και το σουσάμι. Περνάς κάθε τρουφάκι από τα μείγματα αυτά και μεταφέρεις στο ψυγείο για 30 λεπτά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ