Αγαπάς το παγωτό, αλλά και την μπανάνα που δεν λείπει ποτέ από την κουζίνα σου. Συνδύασε τα!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 1/2 φλιτζάνι γάλα
- 1/3 του φλιτζανιού ζάχαρη
- 3 μπανάνες, λιωμένες
- 20 ανάλατα αμύγδαλα
- 10 κάσιους
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα μπλέντερ, σε μέτρια ταχύτητα, χτυπάς το γάλα και τη ζάχαρη, μέχρι να ομογενοποιηθούν.
- Προσθέτεις τις μπανάνες σε ροδέλες και τους ξηρούς καρπούς. Χτυπάς, μέχρι να δέσει το “μείγμα” σου.
- Σκεπάζεις με μία μεμβράνη (μπορεί εύκολα να το κάνει το παιδί σου) και τοποθετείς στην κατάψυξη για 3,5 ώρες.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ