Είναι ένα από τα πιο ερωτικά – και κατακόκκινα – γλυκά. Τα φρούτα του πάθους αυξάνουν τον ερωτισμό και μεγιστοποιούν τη γεύση της. Voila!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 300 γρ. κρέμα γάλακτος
- 700 γρ. γάλα
- 250 γρ. ζάχαρη
- 9-11 φύλλα ζελατίνας
- 200 γρ. φρούτα του πάθους
- λίγη βανίλια
Τρόπος Μαγειρέματος
- Αρχικά, σε μια κατσαρόλα την κρέμα, το γάλα και τη βανίλια και άφησέ τα να βράσουν σε σιγανή φωτιά.
- Κατέβασε από τη φωτιά και άφησε για 10 λεπτά.
- Ρίξε τη ζάχαρη για σιγόβρασε μέχρι να διαλυθεί καλά.
- Βάλε τις ζελατίνες σε κρύο νερό μέχρι να μαλακώσουν.
- Στράγγισέ τες και βάλ’ τες μέσα στο γάλα να λιώσουν καλά.
- Μόλις λιώσουν κατέβασε από τη φωτιά και μοίρασε σε φορμάκια.
- Άσε να κρυώσουν σε θερμοκρασία δωματίου και στη συνέχεια βάλ’ τα στο ψυγείο περίπου για 4 ώρες.
- Σέρβιρε με φρούτα του πάθους.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ