Τα υλικά σου αναμειγνύονται σε ένα φλιτζάνι, φουσκώνουν στο φούρνο μικροκυμάτων και εσύ απολαμβάνεις το πιο εύκολο κέικ που ετοίμασες.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1/4 του φλιτζανιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1/4 του φλιτζανιού λευκή ζάχαρη
- 2 κουτ. της σούπας κακάο, τριμμένο
- 1/8 κουτ. του γλυκού σόδα μαγειρέματος
- 1/8 κουτ. του γλυκού αλάτι
- 3 κουτ. της σούπας γάλα
- 2 κουτ. της σούπας λάδι καρύδας
- 1 κουτ. της σούπας νερό
- 1/4 κουτ. του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε μία κούπα, αναμειγνύεις αρχικά το αλεύρι, τη ζάχαρη το κακάο, τη σόδα μαγειρέματος και το αλάτι.
- Προσθέτεις τα υγρά υλικά (νερό, γάλα, λάδι καρύδας, εκχύλισμα βανίλιας) και ανακατεύεις με ένα κουταλάκι.
- Ψήνεις στο φούρνο μικροκυμάτων για περίπου 2 λεπτά σε χαμηλή θερμοκρασία.
- Αφήνεις για λίγο στην άκρη, προκειμένου να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου και απολαμβάνεις!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ