Ένα παγωτό πλούσιο σε γεύση και χρώμα. Ένα παγωτό που σήμερα θα φτιάξεις μόνη σου!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 1/2 φλιτζάνι γάλα
- 400 γρ. ζαχαρούχο γάλα
- 1/2 φλιτζάνι φιστίκια
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα μπλέντερ, χτυπάς σε μέτρια ένταση τα φιστίκια, προσθέτοντας τα σταδιακά. Περιμένεις μέχρι να διαλυθούν.
- Μόλις δεις ότι έχουν διαλυθεί (ή έστω έχουν μείνει πολύ μικρά κομματάκια), προσθέτεις αρχικά το απλό γάλα και στη συνέχεια το ζαχαρούχο. Χτυπάς, μέχρι να “δέσει” αρκετά το μείγμα σου.
- Μεταφέρεις το μείγμα σου σε ένα μπολ, το οποίο καλύπτεις με μία μεμβράνη ή ένα καπάκι και το τοποθετείς στην κατάψυξη για τουλάχιστον μία ώρα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ