Ένα κλασικό αγαπημένο γλυκό επανέρχεται στην κουζίνα από τα χεράκια σου!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 κουτ. της σούπας βούτυρο
- 1 φλιτζάνι ζαχαρούχο γάλα
- 1/3 του φλιτζανιού κακάο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Αρχικά, σε μία κατσαρόλα λιώνεις το βούτυρο σου.
- Μόλις λιώσει, προσθέτεις τις μπάρες κακάου και το γάλα. Με μία ξύλινη κουτάλα ανακατεύεις το μείγμα σου και στη συνέχεια σκεπάζεις την κατσαρόλα με ένα καπάκι, για να βράσει το περιεχόμενο σε μέτρια φωτιά για 15 λεπτά.
- Μεταφέρεις τη σοκολάτα σου σε ένα μπολάκι και από εκεί στο ψυγείο για 2 ώρες.
- Φοράς τα γαντάκια σου και αρχίζεις να πλάθεις τη σοκολάτα σε μικρές μπαλίτσες.
- Μεταφέρεις μία λαδόκολλα, αφήνεις για πέντε λεπτά στην άκρη και από εκεί στο πιάτο σου και τα απολαμβάνεις!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ