Τάρτα με φράουλες

50 Λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
5
Mερίδες

H υπόθεση γλυκό απαιτεί να χρησιμοποιήσεις τα κατάλληλα υλικά για να είναι ελαφρύ και παράλληλα απολαυστικό. Δες αυτή την απολαυστική τάρτα με προϊόντα sweet & balance που φροντίζουν να διατηρεί το γλυκό σου χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη.
Θερμίδες 152/Μερίδα

Συστατικά

  • 1 κουτί Sweet & Balance ΜΙΓΜΑ ΓΙΑ ΚΡΕΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΒΑΝΙΛΙΑ ΓΙΩΤΗΣ
  • ½ κουτί Sweet & Balance ΦΡΟΥΙ ΖΕΛΕ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΦΡΑΟΥΛΑ
  • 250γρ. (2 φλιτζάνια του τσαγιού) Αλεύρι Για όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 αυγό
  • 2 γρ. (1/2 κ.γ.) Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ
  • 125γρ (5 κ.σ.) Μαργαρίνη
  • 300γρ. Φράουλες

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Προσθέτετε στο μπολ του μίξερ 125γρ. μαργαρίνη (σε θερμοκρασία δωματίου), 2 γρ. Μπέικιν Πάουντερ, το αυγό και ζυμώνετε τη ζύμη για την τάρτα 
  • Τυλίγετε τη ζύμη σε μεμβράνη και την αφήνετε στο ψυγείο για ½ ώρα περίπου να παγώσει.
  • Τοποθετείτε τη ζύμη ανάμεσα σε αντικολλητικό χαρτί ψησίματος και την ανοίγετε σε στρογγυλό σχήμα με έναν πλάστη
  • Βάζετε τη ζύμη σε φόρμα για τάρτες διαμέτρου 24cm και την αφήνετε να ξεκουραστεί στο ψυγείο για 1 ώρα
  • Ψήνετε τη τάρτα σε προθερμασμένο φούρνο στους 180οC στις αντιστάσεις για 35′ λεπτά
  • Διαλύετε το ½ φάκελο Sweet & Balance ΦΡΟΥΙ ΖΕΛΕ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΦΡΑΟΥΛΑ σε 300ml (1 ½ φλιτζ. τσαγιού) ζεστό νερό, το βάζετε στο ψυγείο και το αφήνετε μέχρι να αρχίσει να πήζει ελαφρώς
  • Παρασκευάζετε την Sweet & Balance ΚΡΕΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΒΑΝΙΛΙΑ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού
  • Κόβετε τις Φράουλες σε φέτες
  • Μόλις κρυώσει η τάρτα απλώνετε την κρέμα ζαχαροπλαστικής και τοποθετείτε πάνω τις κομμένες Φράουλες
  • Απλώνετε το ζελέ πάνω στις Φράουλες και βάζετε το γλύκισμα στο ψυγείο.

Tip


Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164