H υπόθεση γλυκό απαιτεί να χρησιμοποιήσεις τα κατάλληλα υλικά για να είναι ελαφρύ και παράλληλα απολαυστικό. Δες αυτή την απολαυστική τάρτα με προϊόντα sweet & balance που φροντίζουν να διατηρεί το γλυκό σου χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη.
Θερμίδες 152/Μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 κουτί Sweet & Balance ΜΙΓΜΑ ΓΙΑ ΚΡΕΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΒΑΝΙΛΙΑ ΓΙΩΤΗΣ
- ½ κουτί Sweet & Balance ΦΡΟΥΙ ΖΕΛΕ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΦΡΑΟΥΛΑ
- 250γρ. (2 φλιτζάνια του τσαγιού) Αλεύρι Για όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
- 1 αυγό
- 2 γρ. (1/2 κ.γ.) Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ
- 125γρ (5 κ.σ.) Μαργαρίνη
- 300γρ. Φράουλες
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προσθέτετε στο μπολ του μίξερ 125γρ. μαργαρίνη (σε θερμοκρασία δωματίου), 2 γρ. Μπέικιν Πάουντερ, το αυγό και ζυμώνετε τη ζύμη για την τάρτα
- Τυλίγετε τη ζύμη σε μεμβράνη και την αφήνετε στο ψυγείο για ½ ώρα περίπου να παγώσει.
- Τοποθετείτε τη ζύμη ανάμεσα σε αντικολλητικό χαρτί ψησίματος και την ανοίγετε σε στρογγυλό σχήμα με έναν πλάστη
- Βάζετε τη ζύμη σε φόρμα για τάρτες διαμέτρου 24cm και την αφήνετε να ξεκουραστεί στο ψυγείο για 1 ώρα
- Ψήνετε τη τάρτα σε προθερμασμένο φούρνο στους 180οC στις αντιστάσεις για 35′ λεπτά
- Διαλύετε το ½ φάκελο Sweet & Balance ΦΡΟΥΙ ΖΕΛΕ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΦΡΑΟΥΛΑ σε 300ml (1 ½ φλιτζ. τσαγιού) ζεστό νερό, το βάζετε στο ψυγείο και το αφήνετε μέχρι να αρχίσει να πήζει ελαφρώς
- Παρασκευάζετε την Sweet & Balance ΚΡΕΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΒΑΝΙΛΙΑ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού
- Κόβετε τις Φράουλες σε φέτες
- Μόλις κρυώσει η τάρτα απλώνετε την κρέμα ζαχαροπλαστικής και τοποθετείτε πάνω τις κομμένες Φράουλες
- Απλώνετε το ζελέ πάνω στις Φράουλες και βάζετε το γλύκισμα στο ψυγείο.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ