Λαχταριστό βούτυρο για το πρωινό ψωμί με άρωμα φράουλας
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 230 gr βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
- 1/4 φλ. μέλι
- 1/4 κ. γλυκού ξύσμα πορτοκαλιού
- 1/4 κ. γλυκού αλάτι
- 1/2 φλ. ψιλοκομμένες φράουλες
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ανακάτεψε το βούτυρο με το μέλι, το ξύσμα πορτοκαλιού και το αλάτι στο μπλέντερ για περίππυ μισό λεπτό.
- Όταν το μείγμα γίνει αφράτο, πρόσθεσε τις φράουλες και συνέχισε να χτυπάς τα υλικά, μέχρι να διαλυθούν τελείως οι φράουλες.
- Συνέχισε να ανακατεύεις τα υλικά, φροντίζοντας να κατεβάζεις το μείγμα από τα τοιχώματα του μπλέντερ, καθώς προχωράς.
- Όταν το βούτυτο είναι λείο, άφησέ το για δύο ώρες στο ψυγείο να δέσει και έπειτα σέρβιρε.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ