Βελούδινο ζελέ με άρωμα πορτοκάλι
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 κουτί ποροτκάλι κομπόστα
- 180 γρ. ζελατίνη (καλό είναι αν βρεις με χρωματισμένη-αρωματισμένη με πορτοκάλι
- 2 φλιτζάνια καυτό νερό
- Φρέσκια μέντα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Στράγγιξε τα πορτοκάλια και κράτησε το χυμό
- Πρόσθεσε λίγο νερό στο χυμό να πάρεις 1 φλιτζάνι
- Βάλε τα πορτοκάλια στο ψυγείο
- Σε ένα μεγάλο μπολ, λιώσε τη ζελατίνη στο καυτό νερό και πρόσθεσε το χυμό των πορτοκαλιών και τα κομμάτια πορτοκάλι
- Κράτησε μερικές φέτες πορτοκάλι στο ψυγείο για το γαρνίρισμα
- Άφησε να πήξει καλά το ζελέ και σέρβιρε με μερικές φέτες πορτοκαλιού, φύλλα μέντας και ένα φύλλο γκοφρέτας
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ