Ετοίμασέ το στο άψε-σβήσε. Έτσι η σαμπάνια σου δεν θα πάει χαμένη και θα έχεις ένα ελαφρύ νόστιμο γλυκό.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 750 ml. Σαμπάνια
- 200 γρ. ζάχαρη
- 5 φύλλα ζελατίνα
- 700 γρ. φράουλες ψιλοκομμένες
Τρόπος Μαγειρέματος
- Βάλε τη σαμπάνια με τη ζάχαρη σε μια κατσαρόλα να πάρουν βράση. Μαζί πρόσθεσε 200 γραμμάρια από τις φράουλες
- Μόλις βράσουν σκέπασε και άφησε το μείγμα να βράσει για περίπου 10 λεπτά ακόμη
- Βάλε τα φύλλα ζελατίνης να μουλιάσουν σε παγωμένο νερό
- Απόσυρε την κατσαρόλα από τη φωτιά και πρόσθεσε τη ζελατίνει, αφού την στραγγίξεις καλά από το νερό
- Άφησε το ζελέ να κρυώσει, ανακατεύοντας κατά διαστήματα. Μόλις αρχίσει να πήζει πρόσεθσε τα υπόλοιπα κομμάτια φράουλας
- Μοίρασε σε ποτήρια και άφησε τυο ζελέ στο ψυγείο να κρυώσει καλά
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ