Γλυκιά κρέπα με σοκολάτα, φράουλες και μπισκότο

25 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες
Μέτρια
Βαθμός δυσκολίας

Γλυκιά κρέπα με λιωμένη σοκολάτα, πολύχρωμες φράουλες, τριμμένο μπισκότο και λαχταριστή σαντιγί.

Συστατικά

  • 4 αυγά χτυπημένα
  • 1 1/3 κούπα γάλα
  • 2 κουτ. της σούπας λιωμένο βούτυρο
  • 1 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 2 κουτ. της σούπας ζάχαρη
  • 250 γρ. σοκολάτα λιωμένη
  • 8 φράουλες
  • 100 γρ. τριμμένο μπισκότο
  • Σαντιγί

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Σε ένα μεγάλο μπολ, ρίχνεις τα αυγά, το γάλα, το λιωμένο βούτυρο, το αλεύρι για όλες τις χρήσεις και τη ζάχαρη. Χτυπάς και ανακατεύεις μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα.
  • Σε ένα μεγάλο τηγάνι, απλώνεις ομοιόμορφα ένα μέρος του μείγματος και αρχίζεις να ψήνεις σε μέτρια φωτιά. Αφήνεις για 3 λεπτά και αναποδογυρίζεις για να ψηθεί και η άλλη όψη. Μόλις πάρει χρώμα, σβήνεις το μάτι. Επαναλαμβάνεις άλλες τρεις φορές, για να δημιουργήσεις τέσσερις κρέπες.
  • Παράλληλα, σε ένα μικρό κατσαρολάκι λιώνεις τα 250 γρ. σοκολάτα.
  • Σε τέσσερα πιάτα σερβίρεις τις κρέπες.
  • Γεμίζεις με φράουλες, τριμμένο μπισκότο και σαντιγί.
  • Ρίχνεις τη λιωμένη σοκολάτα.
  • Διπλώνεις και σερβίρεις.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164