Γρήγορη σάλσα με πιπεριές

10' Λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Είναι μια από τις πιο κλασικές ωμές σάλσες που έφτιαξες ποτέ. Και είναι πανεύκολη. Τα λαχανικά σου σε μικρά κομματάκια, με αρωματικό ελαιόλαδο, κόλιαντρο και σκόρδο και έτοιμο για σερβίρισμα με πατατάκια ή τορτίγιες.

Συστατικά

  • 1 φλιτζάνι τοματάκια cherry ψιλοκομμένα
  • 1/2 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
  • 1/2 κίτρινη πιπεριά ψιλοκομμένη
  • 1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1/4 του φλιτζανιού φρέσκο κόλιαντρο
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • Το χυμό από 1/2 lime
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • Μια πρέζα αλάτι

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Βάλε το σκόρδο, το lime και το ελαιόλαδο με το αλάτι στο μπολ και τρίψε τα υλικά να βγάλουν τα αρώματά τους σπάζοντας και το σκόρδο. Άφησε στην άκρη.
  • Ανάμειξε όλα τα λαχανικά σε μια σαλατιέρα και ρίξε στο μπολ με το λάδι, ανακατεύοντας να πάρουν το άρωμα και να λαδωθούν. Άφησε τη σάλσα να σταθεί δέκα λεπτά και σέρβιρε.

Tip


Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164