Εντάξει, δεν είναι κάποιο επτασφράγιστο γαστρονομικό μυστικό…
Δεν είναι όμως και κακό για την υγεία, αλλά και τη γεύση του φαγητού. Αρκεί να ξέρεις να το χρησιμοποιείς σωστά! Φυσικά μιλώ για το τηγάνι που θα ετοιμάσει το κοτόπουλό σου σε λίγα μόλις λεπτά! Είναι ένας πολύ καλός τρόπος να κάνεις το φιλέτο σου λίγο πιο λαχταριστό, χωρίς να το κάνεις βαρύ! Αρκεί να έχεις ένα αντικολλητικό τηγάνι, όπου δεν θα χρησιμοποιήσεις λάδι ή βούτυρο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Το τηγάνι θα επιταχύνει τη διαδικασία και για ψήσιμο στο φούρνο. Πέρασε το φιλέτο από το τηγάνι να πάρει χρώμα και βάλε στο φούρνο. Πολύ έξυπνη τακτική για να έχεις καλοψημένο, ζουμερό και παράλληλα τραγανό κρέας σε μηδέν χρόνο. Στο τηγάνι δημιουργείς μια κρούστα στην επιφάνεια του φιλέτου, διατηρώντας το κρέας στο εσωτερικό ζουμερό.
Αν πάλι τελειώσεις το στήθος στο τηγάνι μην το αφήσεις περισσότερο από από 10 λεπτά… διαφορετικά το κρέας θα σκληρύνει θα χάσει τους χυμούς και θα γίνει άνοστο!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ