Το σπανάκι είναι πλούσιο σε βιταμίνη C και βοηθά πολύ στην καλή λειτουργία του μεταβολισμού! Μια πολύ καλή επιλογή για τα ζεστά μεσημέρια που έχεις ανάγκη από κάτι πιο ελαφρύ!
Μονάδες Orac: 4.200
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 12 φλιτζάνια σπανάκι
- 2 κ.σ. μαργαρίνη
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
- 2/3 του φλιτζανιού κουκουνάρι
- 2 κ.σ. χυμό λεμόνι
- 4 ντομάτες καθαρισμένες
- 4 μεγάλες φέτες ψωμί ολικής άλεσης
Τρόπος Μαγειρέματος
- Πλύνε καλά το σπανάκι και άφησε σε τρυπητό να στραγγίξει
- Σε ένα αντικολλητικό σκεύος λιώσε την μαργαρίνη και ρίξε το σπανάκι με λίγο νερό (ίσα, ίσα να καλύψει το σπανάκι) και βράσε για 5′
- Εν τω μεταξύ ζέστανε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι το ελαιόλαδο και ψήσε να μαραθεί το σκόρδο και το κουκουνούρι
- Πρόσθεσε το χυμό λεμονιού και το σπανάκι
- Στρώσε σε ένα μεγάλο πιάτο τις φέτες το ψωμί, από πάνω την ντομάτα και στην κορυφή το σπανάκι και σέρβιρε
Tip
Θέλεις να δεις πώς μπορεί η σαλάτα σου να γίνει η αρχή για σωστή και αποτελεσματική δίαιτα; Κάνε κλικ εδώ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ