“Tropical” πίστα με ζαμπόν και ανανά
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1/2 kg έτοιμη ζύμη για πίτσα
- 3 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 1 1/2 φλ. ψιλοκομμένος ανανάς
- 1 ματσάκι φρέσκο κρεμμυδάκι
- 150 gr χοντροκομμένο ζαμπόν
- 3/4 φλ. λευκό cheddar
- 3/4 φλ. κασέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο στο γκριλ.
- Σε ένα ταψί στρώσε αντικολλητικό χαρτί και τακτοποίησε τον ανανά σε μικρά κομμάτια, τα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα και το ζαμπόν ολόκληρο και ψήσε για πέντε με οκτώ λεπτά.
- Κόψε την έτοιμη ζύμη σε δύο κομμάτια, σχημάτισε δύο μπάλες και άλειψέ τες με λάδι.
- Άνοιξε κάθε μπάλα σε ένα μακρόστενο χοντρό φύλλο πίτσας και τοποθέτησέ τα σε μια σχάρα στη μέση του φούρνου.
- Ψήσε τις βάσεις της πίτσας για πέντε λεπτά, μέχρι να ζχηματιστούν γραμμές.
- Γύρισε τις βάσεις πλευρά και κάλυψέ τες με τα τυριά, το ζαμπόν, τον ανανά και τα κρεμμυδάκια και ψήσε για άλλα έξι λεπτά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ