Μία καυτερή συνταγή ιδανική για να ανεβάσει τη θερμοκρασία του σώματος τώρα που έξω κάνει κρύο. Θα την λατρέψεις!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 κονσέρβες κόκκινα φασόλια, στραγγισμένα
- 1 κουτ. της σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
- 1 μεγάλο κρεμμύδι σε φέτες
- 1 πράσινη πιπεριά
- 1/2 κιλό μοσχαρίσιο κιμά
- 1 κουτί ντοματάκια, σε κονσέρβα
- Χυμό ντομάτας
- 1 κονσέρβα πράσινες καυτερές πιπεριές
- 2 κουτ. της σούπας ψιλοκομμένες φρέσκες πιπεριές
- 1 κουτ. της σούπας καυτερό κόκκινο πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε μεγάλο τηγάνι, βάζεις το κρεμμύδι να τσιγαριστεί και σε δεύτερο χρόνο προσθέτεις τον κιμά και την πιπεριά.
- Προσθέτεις τις ντομάτες, τον χυμό ντομάτα (όσο πάρει, αν δεν θες μπορείς να μην βάλεις καθόλου), τις πιπεριές και τα μπαχαρικά σου.
- Σκεπάζεις με ένα καπάκι και άσε να σιγοβράζεις σε πολύ χαμηλή φωτιά για μία ώρα.
- Μπορείς να το παρακολουθείς όσο ψήνεται μήπως χρειαστεί λίγο νερό, ενώ δεν ξεχνάς να ανακατεύεις.
- Προσθέτεις τα φασόλια, ανακατεύεις και ψήνεις για ακόμα 10 λεπτά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ