Συνταγή για αλμυρά μάφιν με σπανάκι και φέτα

30 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
12
Mερίδες
Μέτρια
Βαθμός δυσκολίας

Τα μάφιν είναι η πιο γλυκιά ατασθαλία μικρών και μεγάλων. Αυτή η αλμυρή εκδοχή τους θα τα κάνει ακόμα πιο απολαυστικά και υγιεινά!

Συστατικά

  • 2 φλιτζάνια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 1/2 κουτ. του γλυκού αλάτι
  • 100 γρ. τυρί φέτα
  • 1 φλιτζάνι σπανάκι
  • 1/2 κρεμμύδι, λιωμένο
  • 2/3 του φλιτζανιού τυρί τριμμένο
  • 1 αβγό
  • 1 φλιτζάνι γάλα

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Αρχικά προθερμαίνεις το φούρνο στους 180 βαθμούς C και βουτυρώνεις ελαφρά τις φόρμες muffin.
  • Σε ένα μεγάλο μπολ, αναμειγνύεις το αλεύρι και τα υπόλοιπα στέρεα υλικά.
  • Ανακατεύεις πολύ καλά το μείγμα σου, μέχρι να ομογενοποιηθεί και το αφήνεις στην άκρη για 10 λεπτά.
  • Μοιράζεις το μείγμα σου στις φόρμες και ψήνεις στον φούρνο για 15 περίπου λεπτά ή μέχρι να αποκτήσει το σωστό χρώμα.
  • Απολαμβάνεις!

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164