Ποιος είπε ότι το κλασικά αγαπημένο brownies δεν μπορεί να είναι απολαυστικό έως και… εθιστικό; Σίγουρα, κάποιος που δεν έχει δοκιμάσει αυτή τη συνταγή.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 φλιτζάνι γλυκοπατάτες, λιωμένες
- 1/2 φλιτζάνι βούτυρο αμυγδάλου
- 1/4 του φλιτζανιού κακάο
- 2 κουτ. της σούπας κομματάκια σοκολάτας
- 2 κουτ. της σούπας σιρόπι σφενδάμου
Τρόπος Μαγειρέματος
- Αρχικά, προθερμαίνεις το φούρνο στους 180 βαθμούς C.
- Σε ένα μικρό κατσαρολάκι, λιώνεις το βούτυρο αμυγδάλου μαζί με το σιρόπι.
- Σε ένα μεγάλο μπολάκι, προσθέτεις τις λιωμένες γλυκοπατάτες, το κακάο, το βούτυρο αμυγδάλου και το σιρόπι.
- Ανακατεύεις με μία σπάτουλα και προσθέτεις τα κομματάκια σοκολάτας.
- Απλώνεις το ενοποιημένο σου μείγμα σε ένα ταψί και ψήνεις σε προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά.
- Κόβεις το brownies σε μερίδες και απολαμβάνεις.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ