Μία διαφορετική δροσιστική σος με βελούδινη υφή που της χαρίζει το βουτυρώδες αβοκάντο και συνοδεύει τέλεια τα κρεατικά σου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 ώριμα αβοκάντο, πολύ καλά καθαρισμένα
- Χυμός από δύο λεμόνια
- 2 κουτ. του γλυκού κόλιανδρο
- 2-3 πράσινες πιπεριές
- 3-4 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
- 1/4 του φλιτζανιού εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
- 1 κουτ. του γλυκού κύμινο
- αλάτι (για γεύση)
Τρόπος Μαγειρέματος
- Αρχικά, καθαρίζεις πολύ καλά το αβοκάντο σου, αφαιρώντας την καρδιά και την φλούδα του. Κόβεις σε κυβάκια.
- Ακολουθείς την ίδια διαδικασία με τα υπόλοιπα υλικά.
- Σε ένα μπλέντερ, προσθέτεις όλα τα υλικά ένα – ένα, ανακατεύεις με μία κουτάλα και αρχίζεις να χτυπάς σε μέτρια ένταση. Χτυπάς και σταματάς ανά τακτά χρονικά διαστήματα, προκειμένου να τσεκάρεις την υφή του.
- Μόλις αποκτήσει βελούδινη υφή, την τοποθετείς στο ψυγείο για 10 λεπτά και μετά απολαμβάνεις.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Top Stories 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ