Αν τρελαίνεσαι γενικά για μάφιν, με τη συγκεκριμένη συνταγή θα τρελαθείς και ειδικά. Η μπανάνα ενώνεται με τη σοκολάτα και το αποτέλεσμα σε δικαιώνει!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 1/2 φλιτζάνι μπανάνες, λιωμένες
- 2/3 του φλιτζανιού ελαιόλαδο
- 1 αβγό, χτυπημένο
- 2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1/2 φλιτζάνι λευκή ζάχαρη
- 2 κουτ. της σούπας κακάο
- 1 κουτ. της σούπας baking powder
- 1/2 κουτ. του γλυκού αλάτι
- 1/2 φλιτζάνι νιφάδες σοκολάτας
Τρόπος Μαγειρέματος
- Αρχικά, προθερμαίνεις το φούρνο στους 220 βαθμούς C.
- Σε ένα μεσαίο μπολ, αναμειγνύεις την μπανάνα, το ελαιόλαδο και το αβγό.
- Σε ένα μεγάλο μπολ, χτυπάς το αλεύρι, τη ζάχαρη, το κακάο, το baking powder και το αλάτι.
- Ενοποιείς τα δύο μείγματα σε ένα και προσθέτεις τις νιφάδες σοκολάτας.
- Μοιράζεις σε φόρμες για κεκάκια και ψήνεις στο φούρνο για 15 – 20 λεπτά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ