Συνταγή για πατατάκια από παντζάρι

50 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες
Μέτρια
Βαθμός δυσκολίας

Ένας πιο υγιεινός τρόπος να απολαύσεις τα πατατάκια σου!

Συστατικά

  • 6 μεσαία παντζάρια
  • 1/2 κουτ. του γλυκού αλάτι
  • 1 κουτ. του γλυκού ελαιόλαδο
  • λίγο μαύρο πιπέρι (για γεύση)

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Αρχικά, καθαρίζεις τα παντζάρια και μόλις φθάσεις στον καρπό αρχίζεις να τα κόβεις σε λεπτές ροδέλες. Αφήνεις στην άκρη για περίπου 30 λεπτά.
  • Προθερμαίνεις το φούρνο στους 180 βαθμούς C και τοποθετείς στο ταψί αντικολλητικό χαρτί.
  • Στρώνεις τις φέτες στο ταψί και τις ραντίζεις με το ελαιόλαδο.
  • Σε ένα μικρό μπολ, αναμειγνύεις το μαύρο πιπέρι και τις φέτες παντζαριού και πασπαλίζεις τα λαχανικά.
  • Ψήνεις τα πατατάκια σου για περίπου 30 – 35 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο.

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164