Είναι αυτή η sauce που παντρεύεται ονειρικά με τις πατάτες σου και ταιριάζει σχεδόν με οποιοδήποτε συνοδευτικό ή κρεατικό. Γιατί, απλά η γεύση της απογειώνει το φαγητό σου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1/4 του φλιτζανιού γάλα
- 1 κουτ. του γλυκού ξύδι
- 1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα μπολ, αναμειγνύεις το ξύδι και το γάλα και το αφήνεις στην άκρη για 10 λεπτά.
- Προσθέτεις την κρέμα γάλακτος και αρχίζεις να ανακατεύεις και “δένεις” το μείγμα σου.
- Σκεπάζεις αεροστεγώς και αφήνεις σε θερμοκρασία δωματίου για 24 ώρες.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ