Μία εύκολη παραλλαγή των αγαπημένων σου spring rolls που μπορείς να ετοιμάσεις σε λίγα λεπτά και να απολαύσεις κάθε στιγμή.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1/2 πακέτο φύλλα κρούστας
- 300 γρ. μοσχαρίσιο κιμά
- 1/2 κιλό λάχανο, ψιλοκομμένο και καλά καθαρισμένο
- 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 100 γρ. ντοματάκια, ψιλοκομμένα
- 2 πράσα, ψιλοκομμένα
- 100 γρ. βούτυρο μαλακό
- 1 κύβο λαχανικών
- 1 κουτ. της σούπας μαϊντανό
- αλάτι και πιπέρι (για γεύση)
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε μία κατσαρόλα με 2 κουτ. της σούπας βούτυρο, προσθέτεις τον κιμά, το κρεμμύδι και το πράσο. Ανακατεύεις με μία ξύλινη κουτάλα και τα αφήνεις να σοταριστούν για 10 λεπτά.
- Μόλις περάσει το διάστημα αυτό, προσθέτεις τα υπόλοιπα συστατικά.
- Μόλις ανακατέψεις, σκεπάζεις με ένα καπάκι και αφήνεις να πάρει το μείγμα σου μία βράση μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά.
- Παράλληλα, κόβεις τα φύλλα σου σε κομμάτια μήκους 16 εκατοστών και πάχους 8 εκ.
- Απλώνεις στο κέντρο τον κιμά με τα μπαχαρικά του, διπλώνεις εσωτερικά και δίνεις στο spring roll σου το σχήμα φλογέρας.
- Βουτυρώνεις εξωτερικά και ψήνεις σε προθερμασμένο φούρνο για 15 λεπτά στους 180 βαθμούς C.
- Απολαμβάνεις, μόλις έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ