Συνταγή για τρουφάκια με κινόα και σοκολάτα

40 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
22
Mερίδες
Μέτρια
Βαθμός δυσκολίας

Αυτά τα μικρά τρουφάκια είναι εθιστικά και το σημαντικότερο: ιδανικά για να προσθέσεις την κινόα στη διατροφή σου.

Συστατικά

  • 1 φλιτζάνι κινόα
  • 1 φλιτζάνι σταφίδες
  • 1/2 φλιτζάνι αμύγδαλα
  • 1/2 φλιτζάνι ταχίνι
  • 2 κουτ. της σούπας λιναρόσπορος
  • 2 κουτ. της σούπας Goji Berries
  • 300 γρ. μαύρη σοκολάτα

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Αρχικά, βράζεις την κινόα, ακολουθώντας τις οδηγίες της συσκευασίας.
  • Σε ένα μπλέντερ, χτυπάς τις σταφίδες, τα Goji Berries, τα αμύγδαλα και τον λιναρόσπορο. Μόλις ενωθεί το μείγμα σου, προσθέτεις την μαγειρεμένη κινόα και το ταχίνι.
  • Φοράς τα γαντάκια σου και πλάθεις το ομογενοποιημένο μείγμα σε μπαλίτσες.
  • Λιώνεις τη μαύρη σοκολάτα σε μπεν μαρί και αναμειγνύεις με τις έτοιμες μπαλίτσες.
  • Τα μεταφέρεις σε μία λαδόκολλα και τα αφήνεις να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου για περίπου 10 λεπτά.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164