Συνταγή για τρουφάκια με κινόα και σοκολάτα

40 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
22
Mερίδες
Μέτρια
Βαθμός δυσκολίας

Αυτά τα μικρά τρουφάκια είναι εθιστικά και το σημαντικότερο: ιδανικά για να προσθέσεις την κινόα στη διατροφή σου.

Συστατικά

  • 1 φλιτζάνι κινόα
  • 1 φλιτζάνι σταφίδες
  • 1/2 φλιτζάνι αμύγδαλα
  • 1/2 φλιτζάνι ταχίνι
  • 2 κουτ. της σούπας λιναρόσπορος
  • 2 κουτ. της σούπας Goji Berries
  • 300 γρ. μαύρη σοκολάτα

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Αρχικά, βράζεις την κινόα, ακολουθώντας τις οδηγίες της συσκευασίας.
  • Σε ένα μπλέντερ, χτυπάς τις σταφίδες, τα Goji Berries, τα αμύγδαλα και τον λιναρόσπορο. Μόλις ενωθεί το μείγμα σου, προσθέτεις την μαγειρεμένη κινόα και το ταχίνι.
  • Φοράς τα γαντάκια σου και πλάθεις το ομογενοποιημένο μείγμα σε μπαλίτσες.
  • Λιώνεις τη μαύρη σοκολάτα σε μπεν μαρί και αναμειγνύεις με τις έτοιμες μπαλίτσες.
  • Τα μεταφέρεις σε μία λαδόκολλα και τα αφήνεις να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου για περίπου 10 λεπτά.

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164