Η σαλάτα των εικοσιτεσσάρων ωρών

1 Ημέρα
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Η Charlotte Turgeon είναι μια από τις πιο ξεχωριστές μαγείρισσες στην Αμερική. Μάλιστα ήταν συμμαθήτρια με την διάσημη Julia Child. Αυτή η σαλάτα είναι πολύ ξεχωριστεί γιατί την αφήνεις στο dressing να μαριναριστεί για 24 ώρες πριν τη σερβίρεις!!

Συστατικά

  • 1 μαρούλι τύπου iceberg
  • 1 μικρό ωμό κουνουπίδι
  • 200 γρ. μπέικον
  • 1 κρεμμύδι
  • Για το Dressing: 2 φλιτζάνια μαγιονέζα
  • 1/4 του φλιτζανιού ζάχαρη
  • 1/2 φλιτζάνι τριμμένη παρμεζάνα

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Κόψε το μαρούλι σε μικρά κομματάκια. Κόψε και το κουνουπίδι σε φουντίτσες
  • Ψιλόκοψε το κρεμμύδι και ανάμειξε όλα τα λαχανικά σε ένα μπολ
  • Φρυγάνισε το μπέικον να γίνει τραγανό και βάλε σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίξει. Κόψε σε μικρά κομματάκια και βάλε στη σαλατιέρα
  • Σε ένα μπολ ανάμειξε τα υλικά για το dressing και χτύπησε καλά να αναμειχθούν
  • Περίχυσε τη σαλάτα σου και μην ανακατέψεις. Σκέπασε το μπολ και άφησε στο ψυγείο για 24 ώρες πριν το σερβίρεις

Tip


Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164