Muffin Χαλβά με Γλάσο Ταχινιού
Ποτέ άλλοτε το muffin δεν είχε πιο μεσογειακό και ελληνικό ταμπεραμέντο! Α, είναι και νηστίσιμο... Ο Σεφ Νίκος Κατσάνης, που έχει εξελίξει τη χρήση του χαλβά, του ταχινιού και του σησαμέλαιου στην μαγειρική, μας συστήνει έναν απολαυστικό τρόπο να γλυκάνουμε το τραπέζι της Σαρακοστής. Μια συνταγή μέσα από το βιβλίο "Δημιουργώντας με Παρθένο Σησαμέλαιο, Μακεδονικό Ταχίνι & Μακεδονικό Χαλβά" [Δες τη συνταγή εδώ]