Μια διαφορετική πίτσα που θα λατρέψεις.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Θερμίδες: 147/ μερίδα
Συστατικά
- 1 έτοιμη ζύμη πίτσας
- 220γρ. τυρί μοτσαρέλα, κομμένο σε κύβους
- 1/2 κόκκινο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 1/2 πράσινη πιπεριά, ψιλοκομμένη
- 1/2 κίτρινη πιπεριά, ψιλοκομμένη
- 1κ. σούπας μαργαρίνη, λιωμένη
- 1/2κ. γλυκού σκόνη σκόρδου
- 1/2κ. γλυκού καρυκεύματα της επιλογής σου
- 1/2φλ. σπιτική σάλτσα ντομάτας
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο στους 220°C.
- Βάλε λίγο αλεύρι σε μια επιφάνεια, άνοιξε τη ζύμη της πίτσας σε ένα ορθογώνιο 30x20 και κόψε την σε 24 κομμάτια.
- Πρόσθεσε μέσα στο κέντρο του κάθε τετραγώνου το τυρί, το κρεμμύδι και την πιπεριά.
- Πιάσε τις άκρες και ένωσέ τες για να κλείσει το καλτσόνε.
- Τοποθέτησε το σημείο ένωσης στον πάτο ενός ταψιού.
- Κάνε την ίδια διαδικασία και με τα άλλα τετράγωνα και τοποθέτησέ τα στο ταψί το ένα δίπλα στο άλλο.
- Σε ένα μικρό μπολ, χτύπησε μαζί τη μαργαρίνη, τη σκόνη σκόρδου, τα καρυκεύματα και τη σάλτσα.
- Άπλωσε την πάνω από το ταψί.
- Ψήσε τα καλτσόνε για 15 έως 18 λεπτά.
- Κάθε μερίδα αντιστοιχεί σε 2 κομμάτια.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ