Μια light χορτοφαγική συνταγή που μπορείς να απολαύσεις το μεσημέρι.
Θερμίδες: 228/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 κουτί κανελόνια (περίπου 220γρ.), al dente μαγειρεμένα
- 680γρ. σπιτική σάλτσα ντομάτας
- Για τη γέμιση:
- 280γρ. σπανάκι μαγειρεμένο
- 425γρ. τυρί ρικότα
- 1 μεγάλο αυγό χτυπημένο
- 1+1/2φλ. μοτσαρέλα τριμμένη
- 1/2φλ. παρμεζάνα τριμμένη
- Αλάτι και πιπέρι για τη γεύση
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα μπολ ανακάτεψε το σπανάκι, τη ρικότα, το αυγό, 1φλ. μοτσαρέλα, την παρμεζάνα, αλάτι και πιπέρι.
- Μοίρασε τη γέμιση στα κανελόνια.
- Σε ένα αντικολλητικό ταψί πρόσθεσε στον πάτο 1φλ. σάλτσα.
- Βάλε από πάνω τα κανελόνια.
- Από πάνω ρίξε την υπόλοιπη σάλτσα και το υπόλοιπο 1/2φλ. μοτσαρέλα.
- Ψήσε στους 175 βαθμούς για 30 λεπτά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ