Site icon TLIFE

Κανόνισε το απόλυτο Κυριακάτικο brunch…

Οι φθινοπωρινές Κυριακές είναι υπέροχες. Ξυπνάς χωρίς ξυπνητήρι, χαλαρώνεις και το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας. Εκεί στη Βουκουρεστίου. Στο Athénée.

Πρώτον, γιατί πρόκειται για ένα από τα κορυφαία εστιατόρια της πόλης, μιας και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το εμβληματικό Athénée βρίσκεται στις προτάσεις του περίφημου Οδηγού MICHELIN με τα καλύτερα εστιατόρια της χώρας.
Καταλαβαίνεις… Ο MICHELIN Guide, με αυστηρά κριτήρια και θέλοντας να καλλιεργεί διαχρονικά την κουλτούρα του καλού φαγητού, επέλεξε να προτείνει στο κοινό του το εστιατόριο που είναι συνώνυμο εδώ και χρόνια με τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στην εστίαση.

Δεύτερον, γιατί το location είναι ιδανικό. Η Βουκουρεστίου είναι υπέροχη το Φθινόπωρο. Day light. Ραντεβού κατά τη μία. Έκλεισε. Brunch!

Υπέροχες γεύσεις, νοστιμότατα πιάτα, υψηλού επιπέδου κουζίνα, κομψότατη ατμόσφαιρα, δυνατός καφές για να τονωθείς και εντυπωσιακά cocktail. Όλες οι αισθήσεις σου κινητοποιούνται εδώ…

Η όραση. Λόγω της υψηλής γαστρονομικής εικόνας, αλλά και λόγω των ανθρώπων που κάθονται δίπλα σου και γύρω σου. Στο Athénée ο κόσμος είναι υπέροχος. Με στιλ και θετική διάθεση. Θα δεις γνωστούς, φίλους, θα δεις επώνυμους, θα δεις καλοντυμένους, θα δεις την Αθήνα. Υπέροχο! Φθινοπωρινή ανάταση.

Η ακοή, με υπέροχες μουσικές ως φόντο στα νέα των φίλων σου. Η αφή. Η όσφρηση. Η γεύση…

Highlight σε αυτήν τη φάση, τα γλυκά του Στέλιου Παρλιάρου!!! Ο ουρανίσκος σου θα χειροκροτήσει κι ένα τεράστιο χαμόγελο θα γεμίσει την καρδιά σου. Τα λόγια είναι περιττά. Πρέπει να πας…

Να παραγγείλεις το φαγητό σου, τα αβγά σου στη μορφή που εκφράζει το γούστο σου -benedict, με σολωμό, με αβοκάντο κ.λ.π.- και να κλείσεις με την αποθεωτική βόλτα σου στον μπουφέ με τα γλυκά…

Η Κυριακή σου μόλις έγινε αξέχαστη…

Η ευφορία κάθεται μαζί σας στο τραπέζι σας και παραγγέλνεις άλλο ένα cocktail. Η ώρα πήγε πέντε και είσαι ακόμα εκεί. Πίστεψέ με… Been there, done that!

Ο Χρύσανθος Πανάς έχει αυτό το “κάτι”. Γνωρίζει, ξέρει, μπορεί. Το άγγιγμα του “τώρα”, της αισθητικής, της ποιότητας. Ένας διαχρονικά επιτυχημένος επιχειρηματίας που μπορεί και δημιουργεί περιβάλλοντα όπου νιώθεις οικειότητα, ενώ παράλληλα η κομψότητα σε περιβάλλει. Η ποιότητα θεωρείται αυτονόητη και η ατμόσφαιρα σε προδιαθέτει για κάτι ιδιαίτερο, ξεχωριστό. Υπέροχο! 

Κανόνισε brunch οπωσδήποτε. Ολόκληρη η εβδομάδα σου θα αποκτήσει διάθεση. Κι αν δεν προλάβεις τα γλυκά του Στέλιου Παρλιάρου (θα είναι για μερικές Κυριακές ακόμα), μην ανησυχείς. Έχουν φροντίσει… Ο γλυκός μπουφές δεν θα σου λείψει. Και η υπογραφή του θα είναι επίσης επώνυμη… 😉

Κι αν οι Κυριακές σου είναι αφιερωμένες στο σπίτι. Ένα after office dinner ή ένα after shopping lunch είναι μια απολαυστικότατη ιδέα! Με τις ευχές του οδηγού Michelin. Μην τα ξαναλέμε…

Σε σένα απευθύνομαι που αγαπάς τις υπέροχες γεύσεις και την υψηλή γαστρονομία. Σε σένα που έχεις απαιτήσεις από την αισθητική και την ποιότητα. Σε σένα που σε αφορά το ευ ζην.

Το κέντρο της Αθήνας έχει ρυθμό. Έχει ζωή. Και όσο πλησιάζουμε στα Χριστούγεννα, αυτό θα πολλαπλασιάζεται. Θυμήσου με λοιπόν! Θυμήσου με… Ξέρω τι σου λέω!

© 2024 tlife.gr