Όταν μια απλή ιδέα καταλήγει σε ένα εκπληκτικό μεζεδάκι που ποτέ δεν θα μπορούσες να φανταστείς! Σέρβιρε το κάστανο όπως δεν το έχει κάνει κανείς μέχρι σήμερα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 6 κάστανα καθαρισμένα και κομμένα στη μέση
- 6 φέτες μπέικον κομμένες στη μέση κατά μήκος
Τρόπος Μαγειρέματος
- Πάρε 12 οδοντογλυφίδες και βάλτες σε ένα μπολ με κρύο νερό να τις καλύπτει. Άφησέ τες 10 λεπτά.
- Προθέρμανε το γκριλ.
- Τύλιξε κάθε κομμάτι μπέικον γύρω από ένα μισό κάστανο και καρφίτσωσέ το με μια οδοντογλυφίδα.
- Ψήσε τα κάστανα γυρνώντας τα μια φορά μέχρι να γίνει τραγανό το μπέικον περίπου 2-3 λεπτά.
- Βγάλε από το φούρνο και άφησε λίγο τα κάστανα σε απορροφητικό χαρτί πριν τα σερβίρεις.
Tip
Μην περιοριστείς στην πρότασή μας! Παράλλαξε το μπέικον με προσούτο, σέρβιρε με συνοδεία ντιπ γιαουρτιού με chives ή ό, τι άλλο επιθυμείς
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ