Μπορεί να σου φαίνεται άνοστο, έχει όμως πιο γευστικό αποτέλεσμα!
Συνηθίζεις να βάζεις γάλα στα αυγά που προορίζεις για την ομελέτα; Μια τέτοια όμως κίνηση δεν θα κάνει πιο αφράτη την ομελέτα σου. Το μυστικό είναι στο νερό! Δύο κουταλιές για κάθε δύο αυγά είναι η ιδανική δοσολογία. Χτύπησε τα αυγά έτσι μεταξύ τους, χωρίς να το παρακάνεις και αποφεύγοντας να δημιουργήσεις αφρό σε αυτά.
Ζέστανε το τηγάνι πολύ καλά πριν ρίξεις το αυγό. Όσο λιγότερα είναι τα αυγά, τόσο πιο μικρή διάμετρο τηγανιού πρέπει να χρησιμοποιήσεις. Γιατί το μυστικό είναι να γίνει γρήγορα το νερό μέσα στα αυγά υδρατμός, ο οποίος και θα ψήσει την ομελέτα σου, κάνοντάς την αφράτη και βελούδινη σε κάθε πηρουνιά! Δοκίμασέ το και θα καταλάβεις τη διαφορά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ