Μπορεί να σου ακούγεται κάπως περίεργο, όμως αν το δοκιμάσεις θα δεις πόσο θα τονώσει τη γεύση του κρέατος.
Το ψητό κατσαρόλας, αλλά και ένα νόστιμο στιφάδο θα μαλακώσει και θα γίνει πιο τρυφερό αν αντί για απλό νερό το ψήσεις σε τσάι. Αντικατάστησε δύο φλίτζάνια από τα υγρά που χρειάζονται για τη συνταγή με τσάι (προτίμησε λευκό ή πράσινο που έχουν πιο λεπτή υφή και άρωμα) και συνέχισε με το πιάτο όπως ακριβώς περιγράφουν οι οδηγίες της συνταγής. Το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό…
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ