Μια εύκολη και γρήγορη σαλάτα που τρώγεται και κρύα και ζεστή.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Θερμίδες: 297/ μερίδα
Συστατικά
- 1 μεσαίο αγγούρι κομμένο σε κύβους
- 4 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 1φλ. μαγειρεμένη κινόα
- 50γρ. φέτα
- 2κ. σούπας ελαιόλαδο
- 2κ. σούπας ξίδι
- 1/4κ. γλυκού αλάτι
- 2φλ. ψιλοκομμένο baby σπανάκι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα μεσαίο μπολ, συνδύασε το αγγούρι, τα κρεμμύδια, την κινόα και τη φέτα.
- Σε ένα βάζο με ένα καπάκι, ανακάτεψε μαζί το ελαιόλαδο, το ξύδι και το αλάτι.
- Ρίξε το dressing πάνω από την κινόα και ανακάτεψε καλά.
- Ρίξε μέσα το σπανάκι και ανακάτεψε πάλι.
- Σέρβιρε σε δύο πιάτα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ