Μια συνταγή που μπορεί να σου θυμίσει ταμπουλέ, αλλά είναι δημιουργημένη με κινόα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Θερμίδες: 293/ μερίδα
Συστατικά
- Για τη σαλάτα:
- 1φλ. κινόα
- 1/3φλ. λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες
- 2φλ. ψιλοκομμένη ρόκα
- 1/3φλ. αμύγδαλα φιλέ
- 1/4κ. γλυκού ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Για το dressing:
- 2κ. σούπας ελαιόλαδο
- 2κ. σούπας χυμό λεμονιού
- 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
- 1κ. γλυκού μουστάρδα
- 1/2κ. γλυκού αλάτι
- Κόκκινο και μαύρο πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Βράσε την κινόα σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Για το dressing:
- Ανακάτεψε το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, το σκόρδο, τη μουστάρδα, το αλάτι και το πιπέρι.
- Για τη σαλάτα:
- Ζέστανε το ελαιόλαδο σε ένα μικρό τηγάνι σε μέτρια θερμοκρασία.
- Πρόσθεσε τα αμύγδαλα και το αλάτι και σόταρε για λίγα λεπτά.
- Σε ένα μεγάλο μπολ πρόσθεσε τη μαγειρεμένη κινόα, τα αμύγδαλα, τη ρόκα, τις λιαστές ντομάτες και ρίξε από πάνω το dressing.
- Σέρβιρε σε 4 πιάτα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ