Είναι ο τρόπος να βάλεις τη δική σου πινελιά σε ένα κατά τα άλλα πατροπαράδοτο τραπέζι. Αντικατάστησε τις πατάτες με παντζάρια και κάνε μια υπέροχη συνταγή για τον μπακαλιάρο σου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 4-5 μεγάλα παντζάρια
- 1 φέτα ψωμί
- 4-5 σκελίδες σκόρδο
- 2-3 κ.σ. ξίδι
- 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
- Αλάτι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Βράσε τα παντζάρια και καθάρισέ τα. Φρόντισε να είναι ακόμη σχετικά τραγανά και να μην λιώνουν στα χέρια
- Μούλιασε το ψωμί και κράτησε και στίψε καλά την ψύχα
- Βάλε το ψωμί, λίγο ελαιόλαδο και λιωμένο σκόρδο σε επεξεργαστή τροφίμων να γίνουν μια αλοιφή
- Συμπλήρωσε σε κομματάκια τα παντζάρια και χτύπησε συνεχόμενα, συμπληρώνοντας ξίδι και ελαιόλαδο
- Αλάτισε και δοκίμασε για να προσαρμόσεις τη γεύση
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ