Βάλε το πορτοκάλι στην μαγειρική σου και όχι μόνο
Δοκίμασε να προσθέσεις μια ξερή φλούδα πορτοκαλιού στις κοκκινιστές δημιουργίες σου. Σάλτσες, κοκκινιστά, αλλά ακόμη και η φασολάδα σου θα πάρει ένα ευωδιαστό άρωμα και διακριτική γεύση.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η φλούδα πορτοκάλι όμως δεν χρησιμοποιείται μόνο στα κοκκινιστά. Δώσε άρωμα στα γλυκά σου με λίγο ξύσμα πορτοκαλιού. Επίσης, οι περισσότερες κλασικές σιροπιαστές συνταγές, προβλέπουν τη φλούδα πορτοκαλιού στο σιρόπι τους.
Μπορείς να γαρνίρεις γλυκά και φαγητά με λεπτές λωρίδες από πορτοκάλι και να δώσεις χρώμα και άρωμα στο πιάτο σου.
Μην ξεχνάς ότι μπορείς να φτιάξεις γλυκό και από την ίδια τη φλούδα πορτοκαλιού. Σκέψου κάτι αντίστοιχο με το γλυκό περγαμόντο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ