Ψημένο σε μια “τσέπη” αντικολλητικού χαρτιού.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 230 gram σπαράγγια καθαρισμένα
- Ελαιόλαδο, ανάλογα με την προτίμησή σας
- Αλάτι, ανάλογα με την προτίμησή σας
- 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένο
- 1 στήθος κοτόπουλο
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι
- 1/2 ρίγανη ξερή
- 1 λεμόνι
- αντικολλητικό χαρτί
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε τον φούρνο σου στους 200 βαθμούς.
- Βάλε τα σπαράγγια σε ένα μπολ και ρίξε ελαιόλαδο, αλάτι πιπέρι και το σκόρδο.
- Κόψε ένα κομμάτι αντικολλητικό χαρτί. Να είναι αρκετά μεγάλο ώστε να μπορεί να τυλιχτεί και να δημιουργήσει μια “τσέπη”.
- Πάνω στο αντικολλητικό χαρτί βάλε τα σπαράγγια και το κοτόπουλο και ρίξε από πάνω αλάτι, πιπέρι και χυμό από το μισό λεμόνι. Το υπόλοιπο λεμόνι κόψ’ το σε φέτες και βάλ’ τες πάνω από τα σπαράγγια.
- Τύλιξε καλά τις άκρες του αντικολλητικού χαρτιού 2-3 φορές μέχρι να έχει κλείσει εντελώς.
- Ψήσε για 20-25 και είσαι έτοιμη να σερβίρεις.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ