Ο κουρκουμάς και το τζίντζερ θα σε βοηθήσουν να αποτοξινωθείς.
Θερμίδες: 296/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 4 στήθη κοτόπουλου, καθαρισμένα
- 1/2φλ. γάλα καρύδας
- 1κ. σούπας ελαιόλαδο
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1κ. γλυκού κουρκουμάς
- 1κ. σούπας τζίντζερ, τριμμένο
- 1κ. γλυκού κόλιανδρο σε σκόνη
- 1/2κ. γλυκού κύμινο σε σκόνη
- 1/2κ. γλυκού αλάτι
- 1κ. σούπας χυμός λεμονιού
Τρόπος Μαγειρέματος
- Τοποθέτησε το κοτόπουλο σε ένα μπολ.
- Σε ένα άλλο μπολ ανακάτεψε το γάλα καρύδας, το λάδι, το σκόρδο, τον κουρκουμά, το τζίντζερ, το κόλιανδρο, το κύμινο, το αλάτι και το χυμό λεμονιού.
- Ρίξε το μείγμα πάνω από το κοτόπουλο και άφησέ το για μια ώρα στο ψυγείο για να μαριναριστεί.
- Προθέρμανε το φούρνο στο γκριλ σε μέτρια θερμοκρασία.
- Ψέκασε ένα ταψί με μαγειρικό σπρέι.
- Βάλε μέσα το κοτόπουλο, κάλυψέ το με ένα καπάκι και ψήσε για 6 λεπτά από κάθε πλευρά ή μέχρι να είναι καλά μαγειρεμένο και να έχει απορροφήσει όλα τα ζουμιά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ