Ο φημισμένος Ιταλός μάγειρας Antonio Carluccio επισκέφτηκε τη Σικελία και τις περιοχές που γεννήθηκε το κρασί Μαρσάλα και φτιάχνει μια συνταγή μοναδική!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 4 μερίδες αρνίσια παϊδάκια λαιμού
- αλεύρι για πασπάλισμα
- ελαιόλαδο για τηγάνισμα
- 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
- 1 βολβό φινόκιο με τα φύλλα του κομμένο σε μικρά κομμάτια
- 1 φλιτζάνι ξηρό κρασί Μαρσάλα
- αλάτι, πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Αλεύρωσε καλά τα παϊδάκια σου με αλεύρι, τινάζοντας για να φύγει το περιττό.
- Βάλε λίγο λάδι σε ένα τηγάνι και τηγάνισε τα παϊδάκια και από τις δύο πλευρές να ροδίσουν.
- Βγάλε από το τηγάνι και άφησέ τα στην άκρη.
- Ρίξε το σκόρδο και το φινόκιο στο τηγάνι και σωτάρισε για μερικά λεπτά ανακατεύοντας.
- Πρόσθεσε το κρασί και λίγο αλατοπίπερο.
- Βάλε τα παϊδάκια μέσα στο κρασί και μαγείρεψε για 15 λεπτά.
- Σέρβιρε με φύλλα από το φινόκιο.
Tip
Αντί για αρνάκι μπορείς να βάλεις κουνέλι ή κοτόπουλο στη συνταγή σου!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ